Кошик
1740 відгуків
+380 (97) 475-28-28
"ZdorovEda" Інтернет-магазин
Кошик

Кокосова олія рафінована, 500 мл

175 ₴

  • Немає в наявності
Кокосова олія рафінована, 500 мл
Кокосова олія рафінована, 500 млНемає в наявності
175 ₴
+380 (97) 475-28-28
+380 (97) 475-28-28
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Кокосова олія рафінована,

500 мл

 

Кокосова олія рафінована 100 % - очищена високоякісна кокосова олія, яка підходить як для для харчового, а також косметичного використання.

Не має запаху, не змінює смак продуктів при термічній обробці, ідеальна для смаження, догляду за волоссям і шкірою.

 

Кокосова олію можна назвати універсальним продуктом, оскільки вона знайшла застосування в багатьох сферах – косметології, кулінарії, медицині і навіть домашньому господарстві. Як нескладно здогадатися, добувають даний продукт з кокосів, а точніше з їх м'якоті, яка носить назву копра. Як і більшість олій, кокосовв виготовляють двома способами – гарячим або холодним пресуванням.

 

Олія кокоса, що зберігається при кімнатній температурі і нижче має не зовсім звичний для рослинних олій вигляд. Вона може бути у вигляді досить густої білувато-кремового рідини або невеликих твердих шматочків, зовні дуже схожих на мило. Рідким і прозорим масло стає лише при нагріванні до 25 і більше градусів.

 

Додавати кокосову олію можна практично у всі страви, вона підходить і для десертів, і для супів, і для салатів, і для напоїв.

На ній безпечно смажити, вона не стає канцерогенною.

 

До складу олії кокоса входять насичені жирні кислоти (майже 83%), серед яких лауринова, капронова, каприлова, олеїнова, капрінова, пальмітинова, міристинова, стеаринова. Ці насичені жири не шкодять здоров'ю, так як відрізняються від насичених тваринних жирів.

Також в кокосовому маслі є фітостероли, вітаміни (К, холін, Е) і мінерали: кальцій, цинк і залізо.

 

Кокосова олія має антибактеріальні, протигрибкові та протизапальні властивості.

 

 

Використання в косметології

Кокосова олія чудово підходить для щоденного догляду за сухою, роздратованою, огрубілою, запаленою, в'янучою або зрілою шкірою обличчя та тіла. Олію можна застосовувати для постійного догляду за чутливою шкірою навколо очей, а також за шкірою декольте і грудей. Застосовувати олію кокоса для догляду за жирною або проблемною шкірою не рекомендують, так як вона може провокувати виникнення комедонів на шкірі.

Температура плавлення олвї кокоса близько +25 градусів. Якщо продукт загуснув, то це тільки підтверджує його натуральність. Щоб олія кокосового горіха розтануло, треба помістити ємність з цим продуктом у склянку з гарячою водою або розігріти її на водяній бані або в мікрохвильовці.

Олія є також універсальним засобом і підходить для шкіри голови, декольте, шиї, обличчя, стоп і рук.

Кокосову олія рекомендують використовувати в косметології як базове масло для збагачення масок, кремів, шампунів, кремів, бальзамів і тоніків, призначених для пом'якшення, живлення або зволоження шкіри.

Можна використовувати олію кокоса і в якості живлячої і відновлюючого засобу для пошкоджених, тонких, посіченого, ламкого або фарбованого волосся.

Можна застосовувати олію кокосового горіха і для догляду за нігтьової кутикулою і шкірою рук, в якості заспокійливого і пом'якшуючого шкіру засобу після педикюру, манікюру, гоління, епіляції.

 

В кулінарії

Через вміст насичених жирних кислот олія кокоса практично не піддається окисленню, унаслідок чого має досить тривалий термін зберігання. Вона практично не вступає в реакцію з повітрям, тому, навіть поза холодильника, залишається придатним протягом усього терміну придатності.

Кокосова олія також не втратить корисних властивостей і смакових якостей при нагріванні до високих температур, не схильна до прогоркання, тому, на відміну від інших олій, може використовуватися для смаження.

Кокосовою олією можна замінити вершкове в приготуванні страв. Для більш економного споживання можна приготувати страву на топленому або рослинному маслі, а кокосове потроху додавати в кінці приготування. Це масло здатне перетворити звичайну і просту їжу у вишукану страву.

На кокосовій олї ви можете тушкувати овочі і готувати будь-які овочеві рагу. Звичайний плов або рис, приготовлений з цією олією, зміниться і буде незвичайною, витонченою стравою.

Кокосову олію чудово додавати в молочні каші, наприклад, пшоняну, вівсяну, рисову, гречану, пшеничну і кукурудзяну. Також її можна додавати в молочні супи, молочні коктейлі і гарячий шоколад. Олію кокосу можна намазувати на тости і хліб. З кокосовою оліює можна приготувати дуже смачні цукерки і солодкі кульки із сухофруктів і горіхів.

 

Калорійність

Калорійність кокосової олії досягає 900 кКал. Вона повністю засвоюється, не відкладаючись в жирові відкладення, а значить, особливо корисно для тих, хто займається спортом і веде активний спосіб життя.

Харчова цінність в 100 г продукту: жири – 91г, білки – 0г, вуглеводи – 0г. Калорійність: 900 кКал.

 

Компанія Vitanella - це знаменитый польський бренд, який користується великою популярністю по всьому світу. Більше десяти років компанія займається виробництвом, тому фахівці знають як робити хороший продукт, використовуючи тільки якісну сировину.

 

Країна виробництва/фасування: Польща

Характеристики
Основні
Країна виробникПольща
Тип оліїКокосова
Об`єм500 мл
УпаковкаСкляна банка
ТипДієтичні продукти
Складолія кокосова рафінована
Користувальницькі характеристики
Віджимрафінована
Інформація для замовлення
  • Ціна: 175 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner