Ягоди годжі
справжня китайська «ягода щастя»
паковання 200 г
ПІЛЬЗА ВІД ЯГОД РОКИ
Європейські та американські вчені, які ретельно досліджували ягоду годжі, були запаморочені її унікальним складом. 21 мінерал, 18 амінокислот, бетаїн, вітаміни C, E, комплекс вітамінів групи B, нікотинова кислота, бета-каротин, полісахариди — ось лише мала частина того, що вдалося виявити в цій крихітній і невибагливій на вигляд ягідці. Минерал германий , що міститься в годжі у великих кількостях, відіграє важливу роль у профілактиці та лікуванні онкологічних захворювань. Крім германії, протипухлинною дією має ще один мінерал, що входить до складу ягоди — селен.
Ягоди годжі в східних країнах називають ягодами долголетия . Цю назву дано маленьким ягідкам не дарма, адже вони мають найсильніший антиоксидантною дією і захищають людський організм від передчасного старіння. Вживання годжі покращує пам'ять, підвищує сексуальні можливості та дає змогу мати набагато молодший вигляд за свої роки. Серед відомих людству природних адаптогенів, що підвищують опір організму до несприятливих впливів довкілля, плоди годжі займають провідне місце.
Ягоди сприяють стабілізації ваги через нормалізацію роботи травної системи та відновлення обміну речовин. Диетологи радять під час будь-якої дієти вживати настій із плодів годжі вранці натщесерце та ввечері перед сном.
Заметна користь ягод у разі анемії . Заліза в них міститься в багато разів більше, ніж у яловичий печінці, шпинаті, яблуках, грічці та інших джерелах цього мінералу.
Щоб зір був гарним , потрібно забезпечити надходження в організм необхідної дози бета-каротину. Його вміст у ягодах довголіття в кілька разів перевищує щоденну норму. Можна з упевненістю стверджувати: хто їсть годжі, той не носить окуляри.
Тибетські ягоди є унікальним джерелом аскорбінової кислоти. Вітаміну С у них у 5 сотень разів більше, ніж у цитрусових фруктах. Цей факт робить годжі незамінним продуктом у сезон грипу та інших вірусних захворювань.
Крім усього іншого, ягоди годжі рекомендується регулярно вживати людям, які мають проблеми з нирками та печінкою, хворим на цукровий діабет, гіпертоніки, психічно-неврівноважені особи та всі ті, хто піклується про власне здоров'я і хоче прожити довге та повноцінне життя.
Як вживати ягоди годжі?
Щоб забезпечити свій організм усім необхідним, досить з'їдати жменю сушених [ягідок на день. Вживати їх можна по-різному: у сирому вигляді, додавати в коктейлі, йогурти, морозиво, випічку, м'ясні страви, заварювати з ними чай.
Щоб приготувати чайний напій із годжі , треба 1 столову ложку сухих ягід залити 0,5 л окропу та настоювати впродовж пів години. Готовий цілющий чай потрібно пити по півстокана 2-3 рази на день. Ягоди годжі, на якихкорочився чай, викидати не варто. Їх рекомендується додати в кашу або суп, салати, десерти, випічку, а можна скиглити та просто так.
Також ягоди годжі можуть вживатися в меню Дієти Дюкана у фазах "Атака" і "Чередання".
Рекомендована добова доза вживання: 20-40г.
Термін придатності: 2 роки від дати виготовлення.
Зверніть увагу: ягоди розфасовані у високоякісні щільні дой-пак упаковки с застежкой Zip-Lock. Пакет герметично запань, застібка Зіп-лок дає змогу легко та багаторазово відкривати та закривати пакет, зберігаючи водночас якість продукту.
Основні | |
---|---|
Упаковка | Дой-пак |
Склад | ягоды годжи 100% |
Вага | 200 г |
Країна виробник | Китай |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Фасовані |
Основні атрибути | |
Тип продукції | Сушені |
- Ціна: 190 ₴