Чорний шоколад з ФУНДУКОМ Torras, 60% какао,
без цукру, без глютену,
на стевії та ерітриті
125 грам
Іспанський шоколад без цукру та глютена Torras – подарує насолоду і здивує найвибагливіших любителів шоколаду. Це шоколад з м'якою текстурою та неповторним смаком, без додавання цукру та глютена. Підходить і рекомендується для хворих на целіакію, цукровий діабет, людей, що стежать за своєю фігурою і вагою, а також усіх любителів якісного шоколаду.
Замість цукру до його складу входять здорові підсолоджувачі - стевія і еририт, що містять 0 калорій, і завдяки чому він має низький глікемічний індекс (ГІ = 25-30), що уповільнює процес підвищення рівня глюкози в крові і робить шоколад ідеальним для вживання діабетикам та людям, що вживають продукти з низьким вмістом цукру.
Стевія – це натуральний природний підсолоджувач, виготовлений із лікарської рослини, має безліч корисних властивостей для організму.
Шоколад Torras Stevia:
- збагачений інуліном, що покращує метаболізм, і особливо показаним для боротьби із зайвою вагою;
- містить велику кількість клітковини (харчових волокон) - 15%, що сприяє нормалізації обміну речовин та нормалізації мікрофлори ШКТ.
Енергетична цінність 100 г продукту - 465ккал
Жири – 42 г (з них насичені жири – 21г)
Білки – 8 г
Вуглеводи – 33 г (з яких цукор - 2 г, поліоли* – 27 г)
Харчові волокна (клітковина) – 15 г
Склад: какао терте, підсолоджувачі - ерітритол і стевіолглікозиди (0,027%), какао-масло, фундук (10%), інулін, знежирений какао порошок, емульгатор (лецитин) і натуральний ароматизатор ванілы.
Вміст какао - 60% мінімум.
Вага: 125 грам
Виробник: Torras, Іспанія
* Для засвоєння поліолів не потрібно виділення організмом інсуліну. Поліоли харчові або цукрові спирти широко використовуються в якості підсолоджувальних засобsв у виробництві нутрицевтиків, дієтичних продуктів, фармацевтичної продукції, кондитерських виробів і т. д.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Torras |
Країна виробник | Іспанія |
Тип | Фасовані |
Вага | 0.125 кг |
- Ціна: 97 ₴