Натуральний замінник цукру
ЕРИТРІТОЛ
без калорій!
Солодкий, але не гидке)
100 р (пробник)
На 100% замінює цукор!
Корисний і безпечний!
На Дієті Дюкана дозволено з етапу "Атака", не ДОП.
Еритрітол — це так званий багатоатомний спирт, він же сахароспирт (sugar alcohol).
Речовина являє собою кристалічний порошок білого кольору схожий на цукор, добре розчиняється у воді , стійкий до впливу високих температур. Видобувають эритритол із стиглих плодів кукурудзи, тапіока та інших рослин, у яких велика кількість крохмалю. Єдиний метод добування підсолоджувача це ферментація, саме цей спосіб є найпоширенішим.
За смаком він дуже близький до цукру і практично не має ніяких сторонніх присмаків , хоча у великих дозах з'являється «ефект холодку».
Коефіцієнт солодощі эритритола до сахарозі — 70-80%.
Эритрит часто називають інноваційним замінником цукру XXI століття завдяки великій кількості корисних властивостей :
- калорійність становить 0 ккал , що дозволяє використовувати його при дієтичному харчуванні і з метою зниження ваги;
- є повністю натуральним продуктом , спосіб виробництва якого заснований на екологічно чистих технологій;
- нульовий глікемічний індекс , тобто эритритол взагалі ніяк не впливає на рівень цукру в крові, томуможе включатися в меню страждають на цукровий діабет; 0 крім того, эритритол ніяк не впливає на рівень холестерину, тригліциридів та інші біомаркери;
- не оказывает негативного влияния на кишечную микрофлору , так как 90% его всасывается в кровь через стенки тонкого кишечника и через какое-то время выводится из нашего организма естественным путем и только 10% эритритола доходит до той части кишечника, где обитают бактерии, но, как показали исследования эритритол ими не ферментируется и не переваривается и также выходит естественным путем;
- является эффективным средством для предотвращения образования кариеса и зубного налета , так какне может служить пищей бактериям, обитающим в полости рта;
- не викликає звикання і залежності зразок цукрових;
- є антиоксидантом , оскільки «поглинає» вільні радикали.
- при нагріванні не цукрується, завдяки цьому його можна використовувати для приготування випічки, карамелі та інших цілей.
Эритрит використовується:
- в якості столового замінника цукру;
- для виробництва кондитерських виробів , жувальної гумки;
- для виготовлення безалкогольних, у тому числі функціональних, напоїв.
Уникальный сахарозаменитель широко используется в кондитерской промышленности как отличная альтернатива сахару. Даже при температуре свыше 180ºC он не теряет своих свойств , поэтому применяется и для изготовления выпечки.
Производители качественных конфет заменяют сахарозу эритритолом еще и потому, что он позволяет получить более ароматный и вкусный шоколад.
Также в ряде стран эритритол применяется для производства косметических и фармацевтических средств.
Многочисленные исследования не выявили каких-либо негативных последствий потребления эритритола. Во всех основных странах мира он признан безопасной пищевой добавкой и проходит под обозначением Е968. Тем не менее, надо иметь в виду, что в больших количествах (более 50 граммов за раз) эритритол вызывает легкий слабительный эффект.
В качестве безопасной разовой доли эритртитола производители обычно указывают 30 грамм , то есть пять чайных ложек – которых, по-хорошему, должно хватить на любой десерт.
Срок годности: 2 года с даты изготовления
Зверніть увагу: эритрит по 100г розфасований в пакет із застібкою Zip-Lock.
Основні | |
---|---|
Виробник | Атак |
Країна виробник | Китай |
Вага | 100 г |
Форма випуску | Розсипний |
- Ціна: 40 ₴/100 г