Кошик
1740 відгуків
+380 (97) 475-28-28
"ZdorovEda" Інтернет-магазин
Кошик
-7%

Альбумін – сухий яєчний білок (яєчний протеїн), 85 % білка, 250г

245 ₴

227,85 ₴

  • Готово до відправки
Альбумін – сухий яєчний білок (яєчний протеїн), 85 % білка, 250г
Альбумін – сухий яєчний білок (яєчний протеїн), 85 % білка, 250гГотово до відправки
245 ₴227,85 ₴
+380 (97) 475-28-28
+380 (97) 475-28-28
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Альбумін – сухий яєчний білок (яєчний протеїн)

85 % білка

упаковка 250 г

 

Сухий яєчний білок – продукт, отриманий з свіжих яєць шляхом відділення жовтків з подальшою фільтрацією і термічною обробкою. Після чого його сушать і пастеризують. У результаті виходить біло-кремовий порошок, інакше званий як альбумін.

1 кг альбуміну замінює 316 білків курячих яєць.

Сухий яєчний білок - вважається еталонним білком, його амінокислотний склад є еталонним в оцінці інших білкових продуктів. Його засвоюваність становить 94%, для порівняння, м'ясо засвоюється на 70-80%, молоко – 85%.

 

При цьому, яєчний протеїн практично позбавлений жиру, вуглеводів і клітковини, тому його вживання в деякій мірі сприяє ліпотропному ефекту, іншими словами - сприяє спалюванню жирів в організмі, природно, при дотриманні дієти і правильних тренувань.

Він відмінно засвоюється і знайшов собі застосування в багатьох областях:

- Спортивне харчування (для приготування протеїнових коктейлів)

- Дієтичне харчування (для приготування низькокалорійної випічки) і коктейлів.

Дозволений на дієті Дюкана з Атаки.

 

- Кондитерському виробництві - безе, суфле, меренги, зефір, пастила, бісквіти, муси, білкові тістечка, креми, торти, кондитерські вироби вимагають легкості та ін.

 

Використання в кулінарії

Тут у сухого яєчного білка цілий ряд переваг перед рідким: немає ризику потрапляння жовтка в білок; висока мікробіологічна безпека, оскільки частина бактерій гине під час пастеризації та частина, причому найбільш небезпечна, - під час сушіння.

А якщо ви хочете готувати дієтичну їжу зі зниженим вмістом жирів і вуглеводів і багату на протеїн, використання сухого білка дасть вам додаткові можливості.

Також є оптимальним зв'язуючим компонентом у м'ясних і рибних виробах.

 

Спосіб використання - у посуд заливається вода температурою 30-35 ° С, у відповідності з пропорцією для відновлення - 1 частина сухого яєчного білка на 8 частин води (мінімум 6). На 1 літр води - 120гр. білка.

Спочатку вливають небагато води (30 гр), ретельно перемішують, продовжуючи розмішувати, вливають решту води. Суміш перемішувати протягом 20 - 30 сек. І залишити до повного розчинення на 30-40 хвилин. Відновлені білки збивають поетапно: спочатку на малій швидкості (2-3 хвилини до появи білої піни), а потім на великий до збільшення обсягу і додають до збитим білків близько 15 % кількості цукрової пудри, або цукрозамінника, передбаченого рецептурою, після збивання 7-10 хвилин вводять решту кількість цукрової пудри. 1 літр готової суміші (білок-вода) = 31 яєчному білку.

В 1 чайній ложці альбуміну - 4 грами

В 1 столовій ложці альбуміну - 14 грамів.

 

Використання в спортивному харчуванні:

 

Завдяки вмісту великої кількості протеїну цей продукт здобув популярність і в спорті. Яєчний альбумін має найвищу біологічну цінність і є самим цінним з існуючих протеїнів, має самий збалансований амінокислотний склад. Він сприяє відновленню та зростанню м'язів, прискорює синтез білка.  У яєчному протеїні міститься досить велика кількість лейцину — амінокислоти, що відповідає  за синтез білка в організмі, завдяки цьому він володіє непоганими анаболічними властивостями. Важливо, що дана спортивна добавка відмінно підходить людям з непереносимістю молочної продукції (лактози) і є гідним конкурентом сироваткового протеїну.

Яєчний протеїн застосовується не тільки в масонабірний період, його так само можна використовувати під час схуднення і сушіння. Дана добавка частково пригнічує апетит і почуття голоду, при цьому підживлює організм великою кількістю необхідних корисних речовин.

 

По швидкості засвоєння сухий яєчний білок можна поставити між сироватковим і казеїном. Найкраще підходить для споживання протягом дня між прийомами їжі (підживлює організм енергією і білком), можна приймати вранці. Відразу після тренування яєчний протеїн мало ефективний із-за невеликої швидкості розщеплення.

Рекомендована доза для вживання (1 порція) – 20-30 г 1-2 рази в день.

 

Варто відзначити, що склад сухого яєчного білка містить значну кількість корисних для людського організму речовин. Сухий яєчний білок містить у своєму складі вітаміни групи В, РР, а також Н. Крім того, склад сухого яєчного білка збагачених магнієм, сіркою, калієм, кальцієм, натрієм, а також залізо, молібден, йод і цинк. Яєчний білок – доступне для всіх джерело ніацину, необхідного для живлення мозку і утворення статевих гормонів; вітаміну К, що забезпечує згортання крові; холіну, що поліпшує пам'ять і виводить отрути з печінки.

 

 

Рекомендації по застосуванню: Коктейль готується шляхом змішування 20-30г сухого яєчного білка (це 1.5-2 ст. ложки продукту) і приблизно 200 мл води або молока (рекомендується, знежиреного або з низькою жирністю) і розмішати до повного розчинення блендером або іншим способом, щоб не було грудок. Коктейль з альбуміну за смаком і запахом еталоном не є, але його білковий склад близький до ідеального. Можна додати для смаку ваніль або ванільний цукор, какао, цукор або цукрозамінник, різні сиропи.

 

Склад: 100% сухий яєчний білок

 

Харчова та енергетична цінність в 100 г:

Калорійність 349 ккал

Білки 85 г

Вуглеводи 1,2 г

Жири 0,25-0,5 г

 

Фізико-хімічні властивості: Зовнішній вигляд – однорідний порошок від білого до жовтуватого кольору, Вміст вологи ― макс. 8,0%, Розчинність ― не менше 90%, Запах ― натуральний.

Мікробіологічні властивості: Кількість аеробних бактерій ― макс. 10х103 макс. 10х104, Бактерії групи кишкових паличок (коліформи), в 0,1 г продукту ― відсутні, Патогенні організми, в тому числі бактерії роду Сальмонели, в 25г продукту ― відсутні.

Умови та термін зберігання: в герметичній тарі при відносній вологості не більше 75% і температурі 2-5°C (у холодильнику) ― 24 місяці, при температурі вище 5°C – 6 місяців.

Після розкриття упаковки рекомендується зберігати в щільно закритій упаковці без доступу світла і повітря.

 

Виробник: ТОВ «Овостар», Завод яєчних продуктів, Україна.

 

Упаковка: дой-пак 250г.

Характеристики
Основні
ВиробникОвостар
Країна виробникУкраїна
Вага0.25 г
Вид протеїнуЯєчний протеїн
Користувальницькі характеристики
УпаковкаДой-пак
Інформація для замовлення
  • Ціна: 227,85 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner