Кошик
1745 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 475-28-28
"ZdorovEda" Інтернет-магазин
Кошик

Кероб — натуральний замінник шоколаду та какао, 250 г

65 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 70 грн

  • Немає в наявності
Кероб — натуральний замінник шоколаду та какао, 250 г
Кероб — натуральний замінник шоколаду та какао, 250 гНемає в наявності
65 ₴
+380 (97) 475-28-28
+380 (97) 475-28-28
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

КЭРОБ  обсмажений

 

Кероб — це натуральний корисний замінник шоколаду та какао.

 

Керобом називають порошок плодів ріжкового дерева (сімейства бобові). У багатьох країнах світу кероб дуже популярний і традиційно використовується не тільки для приготування ласощів і напоїв, а й з лікарською метою.

Кероб також відомий шанувальникам здорового харчування, як "корисний шоколад" - його використовують як замінник какао в шоколадних і кондитерських рецептах. Він дуже схожий на аромат з какао, а також і солодший на смак (це дає змогу скоротити додатковий вміст цукру в готових стравах).

 

Низькокалорійний продукт із мінімальним вмістом білків і жирів — оптимальний варіант для тих, хто хоче забезпечити собі правильне харчування, але не може відмовитися від солодощів.

 

Порошок кероба використовується для приготування цукерок, напоїв, всіляких паст, шоколадної глазурі, «шоколадного» покриття морозива, для приготування всіляких напоїв, коктейлів, печива та тістечок.

 

Користь кероба

Очевидно, що численні цілющі властивості кероба зумовлені його унікальним хімічним складом.

Білка в керобі трохи — 3-8% від сухої ваги, але є майже повний набір вільних амінокислот, включно з незамінними. Відмітною особливістю є великий вміст аргініну.

Мінеральний склад також викликає повагу — зтримає кальцій, калій, магній, фосфор, залізо та нікель. Дубильні речовини в складі кероба ефективно виводять токсини та шлаки з організму.

Вміст жирів незначний: 0,2-0,6%.

З вітамінів вирізняються вітаміни А, Е, вітаміни групи B.

 

Важлива властивість кероба — немає кофеїну, теоброміну та фенітиламіну. Ці речовини викликають звикання й можуть викликати головний біль.  Завдяки цьому кероб можна вживати вагітним, матерям, що годують, і навіть дітям.

Однією перевагою кероба перед шоколадом є те, що немає щавлевої кислоти, яка погіршує всмоктування цинку та негативно позначається на здоров'ї шкіри.

 

Вживаючи кероб регулярно, ви знижуєте ризики пов'язані з холестерином, оскільки він знижує засвоювання його надлиток.

 

Кероб буває двох різновидів: сирий і смажений. Смакові відтінки в них дещо відрізняються. Слабко обсмажений кероб схожий на молочний шоколад, сильно обсмажений — чорний із легкою гіркуватістю, ну а сирий має приємний горіхово-пряний присмак.

 

Рецепт «Гірячий шоколад» з кероба

2 столові ложки кероба розвести в невеликій кількості води та влити в склянку киплячого молока. Зверху присипати на смак корицею, ваніллю або мускатним горіхом. У сироддському варіанті використовується сироньке молоко (горіхи або насіння заливаються на ніч, потім збиваються в блендері з водою, проціджуються й підсолоджуються медом), за бажання суміш підігрівається не більш ніж на 45 градусів.

 

Також цукерки з додаванням кероба  дуже смачні та надзвичайно корисні.

 

Харчова цінність у 100 г продукту:

Білок — 5,1 г

Вуглеводи – 49.1 г

Жири — 0.4 г

Харчові волокна — 40 г

Енергетична цінність: 217 ккал.

 

Країна-виробник: Іспанія, Туреччина.

Вага упаковки: 250г

Характеристики
Основні
УпаковкаДой-пак
Країна виробникІспанія
ТипВеганські продукти
Вага250 г
Склад100% кэроб обжаренный
Інформація для замовлення
  • Ціна: 65 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner