Мигдальне борошно знежирене, 250 грам
Мигдальне борошно — найпопулярніший інгридієнт низьковуглеводної випічки. Знежирене мигдальне борошно виробляється з мигдалевих зерен після холодного віджиму з них олії, завдяки чому харчова цінність і якість рослинної клітковини залишаються незмінними, а вміст жиру скорочується в 2 рази порівняно із звичайним мигдальним борошном.
Високобілкове знежирене борошно - це те, що вам просто необхідно для збереження ідеальної фігури! Використовуйте його на дієті Дюкана, починаючи з 3-го етапу Закріплення.
Борошно з ядер мигдалю має делікатний аромат, ніжний горіховий смак, високі поживні властивості.
Знежирене борошно володіє деякими перевагами перед звичайним, ось основні з них: більш тонкий помел; при випіканні не виділяється багато масла, тобто вона веде себе, як пшеничне борошно.
Завдяки цьому знежирене мигдальне борошно може бути використане для приготування більш однорідного тіста з нейтральним смаком. Добре підходить для приготування бісквітів, сирників, млинчиків, печива макаруни, різних начинок для пирогів і тістечок, а коржі, пироги, кекси з додаванням мигдального борошна набувають тонкий горіховий смак і аромат.
Мигдалеве борошно також додають в дієтичні десерти, креми, соуси і супи, піцу, вафлі, омлети, в кисломолочні продукти, салати і каші.
Саме по собі борошно з ядер мигдалю не вимагає термічної обробки, готове до вживання в сирому вигляді.
Корисні властивості:
- в мигдальному борошні є ціла гама корисних вітамінів і мікроелементів, адже порошок містить такі самі речовини, що і ціле мигдальне зерно. Це багате джерело вітамінів Е, групи В, РР, калію, цинку, магнію, хрому і заліза. Регулярне вживання мигдальної муки корисно впливає на серцево-судинну систему, органи травлення, мозкову діяльність, перешкоджає передчасному старінню;
- містить холін, він же вітамін В4, незамінний елемент для здоров'я нервової системи. Мигдалеву борошно лікарі радять вживати при безсонні, анемії та судомах.
- знежирене мигдальне борошно містить 39% білка, в 6 разів менше вуглеводів, ніж пшеничне борошно, і в 2 рази менше калорій, ніж звичайне мигдальне борошно.
- підходить для вегетаріанського і спортивного харчування.
- не містить глютен.
Склад: 100% борошно мигдалю
Харчова цінність у 100г:
білок 39г
вуглеводи 13г
жири 8,4 г
клітковина 17г
Енергетична цінність 283.6 ккал
Вага упаковки: 250 г
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 14 міс |
Вага | 0.25 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Afruse |
Упаковка | Дой-пак |
Культура | мигдаль |
- Ціна: 189 ₴