Кошик
1671 відгук

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (98) 420-04-80
"ZdorovEda" Інтернет-магазин
Кошик

Агар-агар, 100 грамів, Іспанія

135 /упаковка

  • Немає в наявності
Агар-агар, 100 грамів, Іспанія
Агар-агар, 100 грамів, ІспаніяНемає в наявності
135 /упаковка
+380 (98) 420-04-80
+380 (98) 420-04-80
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
АГАР-АГАР  
вищий сорт, Іспанія, сила гелю 1200!
 

 

паковання дой-пак 100 г 

 

 

Агар-Агар — це продукт, що отримується за допомогою екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін.), що ростуть у Білому морі та Тихому океані.

Агар-агар є рослинним замінником желатину, на його основі виготовляються солодощі та  дієтичні продукти, його рекомендують для очищення організму та корекції ваги.

Вживання агар-агару допоможе в нелегкому ділі схуднення. Він викликає відчуття ситості та прекраснодопомагає на етапі скидання ваги Агар-агар  є джерелом калорій (в ньому нуль калорій)оскільки не засвоюється організмом людини. Розбухаюча субстанція агару  розкладається в  кишківник, так  як  дуже швидко проходить через нього. Тобто агар-агар не засвоюється організмом, завдяки грубим волокнам він проходить через травну систему транзитом, по дорозі захоплюючи  шкідливу мікрофлору кишечника. Він стимулює перистальтику кишківника та є прекрасним пробіотиком: його нейтральне середовище в кишечнику стає основою для росту корисних мікроорганізмів. 

Також агар-агар допоможе очистити  печінка   від зайвого жовчі та шкідливих сполук, знімає запалення, а унікальна речовина  фукоідан  сприяє профілактиці раку молочної залози

Агар вбирає в себе практично всі властивості водоростей, з яких він виготовлений: у ньому багато йоду, заліза, кальцію, магнію. Ці властивості агара підіймають імунітет і позитивно діють на щитоподібну залозу, тому він широко застосовується в медичних цілях.

Агар використовують у кондитерській промисловості під час виробництва мармеладу, желе, зефіру, суфле,під час отримання м'ясних і рибних холоденів, під час виготовлення морозива, де він запобігає утворенню кристалів льоду. 

У солодощах агар гарний тим, що, на відміну від желатину, не додає калорійності та небажаного присмаку. Якщо з желатином переборщити, його м'ясний  смак відчуватиметься досить сильно. До того ж жовтувальні властивості агару краще, ніж у желатину: він застигає швидше, його не потрібно ретельно перемішувати.

Агар-агар нерозчинний у холодній воді. Він повністю розчиняється тільки за температур від вищої від 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмеженим в'язанням. У разі охолодження до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термообертовим (т.е. можна знову нагріти й під час охолодження він застигне). Під час нагрівання кислотних розчинів агар-агара за високих температур може відбуватися гідролітичне розщеплення. Тому рекомендується додавати кислоту/кислоти (фруктові соки, наприклад) після розчинення агар-агару за температур до 60 градусів.

 

Рекомендації щодо застосування:  1 чайна ложка порошку на 150 мл рідини.

 

 

Енеенергетична цінність продукту — 0,4 кКал. 

 

Виробник: Іспанія, Palm Group SA.

 

Характеристики
Основні
Країна виробникІспанія
Вага100 г
Користувальницькі характеристики
ТипДієтичні продукти
Інформація для замовлення
  • Ціна: 135 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner