паковання дой-пак 100 г
Агар-Агар — це продукт, що отримується за допомогою екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін.), що ростуть у Білому морі та Тихому океані.
Агар-агар є рослинним замінником желатину, на його основі виготовляються солодощі та дієтичні продукти, його рекомендують для очищення організму та корекції ваги.
Вживання агар-агару допоможе в нелегкому ділі схуднення. Він викликає відчуття ситості та прекраснодопомагає на етапі скидання ваги . Агар-агар є джерелом калорій (в ньому нуль калорій)оскільки не засвоюється організмом людини. Розбухаюча субстанція агару розкладається в кишківник, так як дуже швидко проходить через нього. Тобто агар-агар не засвоюється організмом, завдяки грубим волокнам він проходить через травну систему транзитом, по дорозі захоплюючи шкідливу мікрофлору кишечника. Він стимулює перистальтику кишківника та є прекрасним пробіотиком: його нейтральне середовище в кишечнику стає основою для росту корисних мікроорганізмів.
Також агар-агар допоможе очистити печінка від зайвого жовчі та шкідливих сполук, знімає запалення, а унікальна речовина фукоідан сприяє профілактиці раку молочної залози
Агар вбирає в себе практично всі властивості водоростей, з яких він виготовлений: у ньому багато йоду, заліза, кальцію, магнію. Ці властивості агара підіймають імунітет і позитивно діють на щитоподібну залозу, тому він широко застосовується в медичних цілях.
Агар використовують у кондитерській промисловості під час виробництва мармеладу, желе, зефіру, суфле,під час отримання м'ясних і рибних холоденів, під час виготовлення морозива, де він запобігає утворенню кристалів льоду.
У солодощах агар гарний тим, що, на відміну від желатину, не додає калорійності та небажаного присмаку. Якщо з желатином переборщити, його м'ясний смак відчуватиметься досить сильно. До того ж жовтувальні властивості агару краще, ніж у желатину: він застигає швидше, його не потрібно ретельно перемішувати.
Агар-агар нерозчинний у холодній воді. Він повністю розчиняється тільки за температур від вищої від 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмеженим в'язанням. У разі охолодження до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термообертовим (т.е. можна знову нагріти й під час охолодження він застигне). Під час нагрівання кислотних розчинів агар-агара за високих температур може відбуватися гідролітичне розщеплення. Тому рекомендується додавати кислоту/кислоти (фруктові соки, наприклад) після розчинення агар-агару за температур до 60 градусів.
Рекомендації щодо застосування: 1 чайна ложка порошку на 150 мл рідини.
Енеенергетична цінність продукту — 0,4 кКал.
Виробник: Іспанія, Palm Group SA.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Вага | 100 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Дієтичні продукти |
- Ціна: 135 ₴/упаковка