Кошик
2673 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 475-28-28
"ZdorovEda" Інтернет-магазин
Кошик

Клейковина пшенична, глютен, 500 грам

120 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Немає в наявності
Клейковина пшенична, глютен, 500 грам
Клейковина пшенична, глютен, 500 грамНемає в наявності
120 ₴
+380 (97) 475-28-28
+380 (97) 475-28-28
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Клейковина пшенична глютен, 500 г

Клейковина   (вона ж глютен) — це білок, що міститься в багатьох злаках, особливо в пшениці, овсі, ячмені та житі; по суті, це білкова частина борошна, яка залишається після вимивання крохмалю з тіста водою. Це чистий натуральний продукт без жодних добавок, барвників і поліпшувачівє білковим збагачувачем борошна та інших виробів.


Клейковина істотно покращує якість тіста, а відповідно і якість вихідного продукту. Чудово підходить для приготування хліба на дієті Дюкана, булочок і хлібців. Рекомендується вживати у разі схуднення або контролю ваги.

 

На дієті Дюкана   клейковина  не вважається ДОПом. Денна норма її вживання на дієті Дюкана становить  2 ст. на день на будь-якому етапі дієти. 

Корисні властивості пшеничної клейковини:

— завдяки додаванню  клейковини  у тісто збільшується обсяг готового виробу на 2-7%

—  значно збільшується термін збереження випічки

— оскільки для приготування тіста на дієті Дюкана  використовуються висівки, які роблять тісто "важким" - у цьому разі додавання клейковини надає тісту більш пористу та повітряну структуру, тісто краще підіймається. Також рекомендується її використовувати під час випікання домашнього хліба з використанням житньої, гречаної або будь-якого іншого  не  пшеничного борошна, пластівців, зернових сумішей.

— випічка з використанням  клейковини  виходить красивішою, ніжнішою та повітрянішою.

— додавання клейковини  у тісто підвищує харчову цінність випічки, оскільки збільшує вміст білка в готовому виробі.

 

В якості покращувала борошна клейковина  використовується в невеликих кількостях (1-5% від маси борошна або 10-50 г на 1 кг борошна, висівок, суміші), вона вноситься разом із борошном, з яким її треба добре перемішати.

 

Склад:  клейковина пшенична. Без ГМО.

 

Харчова та енергетична цінність в 100 г : 404 ккал; Білки 80,1 г; жири 3 г.

Рекомендований термін зберігання: 6 місяців

 

Вага упаковки: 500 грамів.

Характеристики
Основні
Країна виробникПольща
КультураПшениця
Вага0.5 кг
Користувальницькі характеристики
УпаковкаПаперовий пакет
Інформація для замовлення
  • Ціна: 120 ₴