Мигдальне борошно дрібного помелу, 1 кг
490 ₴
475,30 ₴
- Готово до відправки
Мигдальне борошно дрібного помелу,1 кг
Мигдальне борошно — найпопулярніший інгредієнт низьковуглеводної випічки.
Борошно з мигдалю має делікатний аромат, ніжний горіховий смак, високі поживні властивості.
Мигдальне борошно може бути використане для приготування більш однорідного тіста з нейтральним смаком. Добра вона для бісквітів, сирників, млинців, печива макаруни, різних начинок для пирогів і тістечок, а коржі, пироги, кекси з додаванням мигдалевого борошна набувають тонкий горіховий смак і аромат.
Мигдальне борошно також додають у дієтичні десерти, креми, соуси та супи, піцу, вафлі, омлети, у кисломолочні продукти, салати та каші.
Сама собою борошно з ядер мигдалю не вимагає термічної обробки, готова до вживання в сирому вигляді.
Корисні властивості:
— у мигдальному борошно є ціла гама корисних вітамінів і мікроелементів, адже порошок містить такі ж речовини, що й ціле мигдальне зерно. Це багате джерело вітамінів Е, групи B, PP, калію, цинку, магнію, хром і заліза. Регулярне вживання мигдалевого борошна сприятливо впливає на серцево-судинну систему, органи травлення, мозкову діяльність, перешкоджає передчасному старінню;
— містить холін, він же вітамін В4, незамінний елемент для здоров'я нервової системи. Мигдальне борошно лікарі радять вживати у разі безсоння, малокорової та судом.
- мигдальна борошно містить у 10 раза менше вуглеводів, ніж пшеничне борошно.
— підходить для вегетаріанського та спортивного харчування.
- практично не містить глютену.
Склад: 100% борошно мигдалю
Харчова цінність у 100 г продукту:
Білок — 22 г.; Жири - 54 г, зокрема насичених жирних кислот 3,9 г; Вуглеводи - 5,4 г;
Енергетична цінність — 616 ккал.
Країна виробництва: США.
Вага упаковки: 1 кг
Основні | |
---|---|
Країна виробник | США |
Культура | Мигдаль |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 475,30 ₴