Гарячий шоколад Torras без цукру і без глютен, 180 грам
Створювався для людей, які цінують натуральний смак, але не хочуть витрачати багато часу на приготування напою. Гарячий шоколад має незабутній смак і надає багато енергії та сил.
Гарячий шоколад Torras легко приготувати, він з низьким вмістом жиру, без цукру, без глютену, містить клітковину (8%), яка нормалізує процес обміну речовин.
Він ідеально підходить для людей з непереносимістю глютену, для тих, хто підтримує форму і не відмовляє собі в задоволенні скуштувати смачний гарячий шоколад без нанесення шкоди Вашому здоров'ю та фігурі.
Для приготування необхідно влити холодне молоко в каструлю (близько 150 мл на порцію) і додати 2 столові ложки какао. Перемішати до повного розчинення. Поставити на вогонь і довести до кипіння, від 1 до 2 хвилин, постійно помішуючи.
Енергетична цінність 100 г продукту - 285 ккал
Жири – 3 г (з них насичені жири – 2г)
Білки – 6 г
Вуглеводи – 77 г (з яких цукор - 1 г, поліоли* – 56 г)
Харчові волокна (клітковина) – 8 г
Склад: підсолоджувач (мальтитол), знежирений какао порошок (25%), кукурудзяний крохмаль, натуральний ароматизатор ванілі.
Вага: 180 грам
Виробник: Torras, Іспанія
* Для засвоєння поліолів не потрібно виділення організмом інсуліну. Поліоли харчові або цукрові спирти широко використовуються як підсолоджувальні засоби у виробництві нутрицевтиків, дієтичних продуктів, фармацевтичної продукції, кондитерських виробів і т.д.
Основні | |
---|---|
Виробник | Torras |
Країна виробник | Іспанія |
Вага | 180 г |
- Ціна: 95 ₴