Кошик
1868 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 475-28-28
"ZdorovEda" Інтернет-магазин
Кошик

Кокосове борошно знежирене, 250г

97 ₴

  • Немає в наявності
Кокосове борошно знежирене, 250г
Кокосове борошно знежирене, 250гНемає в наявності
97 ₴
+380 (97) 475-28-28
+380 (97) 475-28-28
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Кокосове борошно знежирене, 250г

 

Кокосове борошно з'явилася на ринку корисних продуктів харчування відносно недавно. Для безглютенових і низьковуглеводних дієт, здорового харчування цей гіпоалергенний продукт — воістину дорогоцінний дар з тропічного раю.

Відмінний продукт для Дюкановской випічки, хліба і пирогів, додається до 20% від кількості інших сухих продуктів. Використовується на дієти Дюкана, починаючи з 3-го етапу.

Використовується також в сирому вигляді в приготуванні кокосового молока, натуральних солодощів із сухофруктів та ін.

Корисні властивості:

- Підходить для безглютенового раціону харчування.

- Кокосова борошно має переваги перед борошном пшеничним за змістом у ній білка, клітковини і заліза. Находится на 1 місці за кількістю клітковини з усіх відомих видів борошна - 100 гр кокосової борошна міститься 39 гр неперетравлюваною клітковини, в той час як в цільнозерновий пшеничного 11 м, а в білій муці — всього 3 р. Прона м'яко стимулює перистальтику кишечнику і покращує процес травлення і обмін речовин. Кокосова борошно покращує стан шкіри і волосся, підтримує гостроту зору, нормалізує обмін речовин, очищає судини і запобігає розвитку атеросклерозу, сприяє кращому засвоєнню вітамінів і мінеральних елементів.

- ппро вмістом білка в розрахунку на 1 порцію кокосова борошно не поступається багатою їм цільнозерновий пшениці (і це при повній відсутності проблемного глютену). А вуглеводів, тих, що адсорбуються, в ній менше, ніж в будь-якій іншій борошні. Такий міцний «дружній союз» білка і клітковини в кокосової борошні порівняємо з тим, що є в фасоле-бобових культурах, і може значно полегшити завдання контролю за вагою. З цієї причини кокосову борошно все частіше беруть на озброєння і в якості гарного підмоги в боротьбі із зайвими кілограмами.

- містить лауринову жируню кислоту, яка присутня також в материнському молоці і відома своїми противірусними, антибактеріальними (протигрибковими) властивостями. Такими ж винятковими иммуннозащитными протимікробними властивостями (але більшою мірою) володіє і широко відома біо-добавка лауирисидин (Lauricidin), одержувана екстракцією кокосового масла. У сезон вірусів та інфекцій підмогою може бути чималим.

- Кокосова борошно містить також легкозасвоювані солі калію і магнію, вітаміни А, Е, С, D, групи В, кобальт, нікель, йод, марганець, залізо.

- має глікемічний індекс у 2 рази менший, ніж у пшеничного борошна, і повільно підвищує рівень цукру в крові;

- містить корисні жири. Середньоланцюгові триглецириды, які входять до складу кокосової Борошна, мають антивірусну, антибактеріальну, антигрибкової активністю. Вони покращують метаболізм і синтез енергії, не відкладаються в жирові клітини, а відразу витрачаються на енергію. Тому ця мука ідеально підходить для тих, хто намагається схуднути або підтримувати нормальну вагу.

- Економічна. Потрібно в 2 -3 рази меншої кількості, ніж звичайної борошна.

Застосування в кулінарії

 

Рекомендована для прийому всередину, як джерело протеїнів.

 

Кокосову борошно використовують для випікання хліба, тістечок, пирогів та інших виробів, як основний компонент або як добавку для додання ніжного аромату і приємною консистенції. Використовується для приготування випічки (10-20% від загальної кількості борошна), підвищує поживну цінність каш, фруктових салатів, киселів, надає солодкий смак соусів і коктейлів.

Найкраще з кокосової борошна виходять млинці, кекси, торти і мафіни – все, що припускає пишність і розсипчастість.

Для кулінарних цілей, відмінних від випічки (наприклад, при смаженні замість панірувальних сухарів), кокосової борошна можна брати для заміни у співвідношенні 1:1.

Кокосову борошно можна успішно використовувати в якості загусника в приготуванні соусів і супів. Креми для тортів з кокосовою борошном виходять більш стійкими.

За своїми властивостями кокосова борошно помітно відрізняється від звичних нам «борошняних інгредієнтів» для безглютенової випічки.

Що важливо враховувати при використанні кокосової борошна в БГ випічці?

Кокосова борошно дуже гігроскопічна. Та сама клітковина діє в ній як губка, вбираючи набагато більше рідини, ніж на те здатне інша сировина. Використовуючи кокосову борошно у випічці, потрібно знати, що не можна замінювати борошно з зернових культур на кокосову у співвідношенні 1:1.

Для успішного «перемикання» рецептури на кокосову борошно достатньо взяти її зовсім небагато. Імовірно, для заміни 1 склянки борошна із зернової культури потрібно лише від ¼ до 1/3 склянки кокосової борошна.

 

Краще все-таки користуватися вже розробленими рецептурами з кокосовою борошном, ніж ризикувати відносно дорогими інгредієнтами і дорогоцінним часом на експериментування.

 

Склад: борошно кокосова знежирене

 

Харчова цінність в 100 г продукту:

 

Енергетична цінність - 443 ккал; Жири - 21 г, Вуглеводи - 29 г; Білок 16 г.

 

Вага упаковки: 250 г

 

Зберігання: В сухому темному місці при температурі від 0 до 25 град.С і відносній вологості повітря до 75% у щільно закритій упаковці. Термін зберігання - 12 місяців.

 

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Термін придатності12 міс
Вага0.25 кг
Користувальницькі характеристики
УпаковкаДой-пак
КультураКокос
Інформація для замовлення
  • Ціна: 97 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner