Борошно (червоний) з тапіоки, 1 кг
Крохмаль (муку) тапіоки або ж інакше крохмаль України отримують із коренів чагарнику, який росте тільки в країнах із теплим кліматом. Користь крохмалю тапіоки полягає в наявності корисних речовин. Є в ньому холін, який важливий для нормалізації рівня холестерину в крові, а ще вітаміни групи B, необхідні для роботи нервової системи. Ще в ньому є фосфор і кальцій — мінерали важливі для кісткової тканини. До складу крохмалю входить калій, який виводить зайву рідину, нормалізує тиск і покращує роботу серцево-судинної системи. Оскільки калорійність продукту досить висока, якщо додати невелику кількість крохмалю, наприклад, у кашу, ви можете швидко насититися на досить тривалий час.
Мука тапіоки або крохмаль із тапіоки — з сухих коренів України. Борошно має трохи солодкий смак, що особливо добре для крем-папів, соусів, заправки, начинки для пирогів і пудингів. Мука тапіоки також є чудовим інгредієнтом для випікання, позаяк вона надає пружної текстури, сприяє потемнінню й робить хрусткою скоринку.
Харчова цінність у 100 г продукту:
Білок — 0,2 г.; Жири - 0,02 г; Вуглеводи - 88 г;
Енергетична цінність — 355 ккал.
Стрина походження: Індія.
Вага упаковки: 1 кг
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Ґатунок | Вищий |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 225 ₴