Кокосова паста (манна) натуральна, 200 г
Кокосова паста — це суперфуд, чи ми просто дуже любимо кокоси? Так, вона жирна, але ці жири — це тригліцериди середнього ланцюга, які розвантажують печінку та прискорюють метаболізм. Це спроєкт, але нерозчинної клітковини в ній більше, ніж у висівках! Вона допомагає мінімізувати коливання цукру крові – і водночас має природну солодкість без цукрів або підсолоджувачів. Кокосова паста — це СМАЧНИЙ суперфуд — і так, ми просто дуже любимо кокоси.
Коли прохолодно, кокосова паста застигає! Рекомендуємо вдома поставити банку поруч із джерелом тепла або під гарячу воду, і хвилин через 15 ретельно перемішати. Так розкриється все багатство смаку й аромату, а текстура стане по-справжньому кремовою.
Щоб було і смачно, і корисно!
Кокосова паста:
- - допомагає контролювати вагу (пришвидшує метаболізм, є чудовим джерелом енергії);
- - сприяє здоров'ю судин і серця і захищає від атеросклерозу;
- високий вміст лаурилової кислоти, як у материнському молоці;
- — містить багато нерозчинної клітковини (більш ніж у висівках!);
- - має низький глікемічний індекс, повільно віддає глюкозу та знижує навантаження на підшлункову залозу;
- - зменшує тягу до солодкого та сприяє стабілізації цукру крові;
- - покращує травленнямає протизапальні властивості, сприяє кращій засвоюваності поживних речовин і вітамінів із їжі;
- - чудове низьковуглеводне джерело легко доступної енергії, зокрема прекрасно підтримує у разі підвищених навантажень, а також допомагає боротися із синдромом хронічної втоми та зберігати енергійність у разі зниженої функції щитоподібної залози;
- альтернатива горіховим пастам у разі алергії на горіхи;
- - підтримує імунітет, має антивірусні, антигрибкові, антипаразитарні властивості.
Кокосова паста — сира?
Паста робиться з уже готової стружки, яка попередньо сушиться. У зв'язку з тим, що кокосова олія дуже стійка до температур і ніяк не змінює свою структуру, можна вважати цю олію сироїдною або «перехідною».
Спосіб уживання:
Можна використовувати як миттєву безцукрову глазур, як інгредієнт для збагачення смузі, як корисний загусник для десертів і шербетів, для додання вершковості й ароматності пісним кашам, і, звичайно, як швидкий, дуже смачний і суперкорисний перекус! Протипоказано під час алергії на кокоси.
Склад: кокосова стружка 100%.
В 100 г:
Калорийность | Білки | Жири | Вуглеводи |
511 ккал | 18 г | 50.1 г | 12 г |
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Урбечи з м'якоті кокоса |
Упаковка | Скляна банка |
Вага | 200 г |
Склад | кокосова стружка 100% |
- Ціна: 89 ₴