Кероб світлий необсмажений – натуральний замінник шоколаду і какао, 250г
65 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 70 грн
- Немає в наявності
КЕРОБ світлий необсмажений
Кероб – це корисний натуральний замінник шоколаду і какао.
Кэробом називають порошок плодів ріжкового дерева (сімейства бобові). У багатьох країнах світу кероб дуже популярний і традиційно використовується не тільки для приготування ласощів і напоїв, але і в лікарських цілях.
Кэроб также известен поклонникам здорового питания как "полезный шоколад" - его используют как заменитель какао в шоколадных и кондитерских рецептах. Он очень схож по аромату с какао, а также и более сладок на вкус (это позволяет сократить дополнительное содержание сахара в готовых блюдах).
Низкокалорийный продукт с минимальным содержанием белков и жиров – оптимальный вариант для тех, кто хочет обеспечить себе правильное питание, но не может отказаться от сладостей.
Порошок кэроба використовується для приготування цукерок, напоїв, всіляких паст, шоколадної глазурі, «шоколадного» покриття морозива, для приготування різних напоїв, коктейлів, печива та тістечок.
Користь кэроба
Очевидно, що численні цілющі властивості кэроба обумовлені його унікальним хімічним складом.
Білка в кэробе трохи – 3-8% від сухої ваги, але зате є майже повний набір вільних амінокислот, включаючи незамінні. Відмінною особливістю є високий вміст аргініну.
Мінеральний склад також викликає повагу - зздобуде кальцій, калій, магній, фосфор, залізо і нікель. Дубильні речовини в складі кэроба ефективно виводять токсини і шлаки з організму.
Вміст жирів незначно: 0,2-0,6%.
З вітамінів відзначаються вітаміни А, Е, вітаміни групи В.
Важлива властивість кэроба - відсутність кофеїну, теоброміну і фенилтиламина. Ці речовини викликають звикання і можуть викликати головний біль. За рахунок цього кероб можна вживати вагітним, годуючим матерям і навіть дітям.
Іншою перевагою кэроба перед шоколадом є відсутність щавлевої кислоти, яка погіршує всмоктування цинку і негативно відбивається на здоров'ї шкіри.
Вживаючи кероб регулярно, ви знижуєте ризики пов'язані з холестерином, так як він знижує засвоєння його надлишків.
Кероб буває двох видів: сирої і смажену. Смакові відтінки у них дещо відрізняються. Слабо обсмажений кероб нагадує молочний шоколад, сильно обсмажену – чорний з легкою гіркуватістю, ну а сирої має приємний горіхово-пряний присмак.
Рецепт «Гарячий шоколад» з кэроба
2 столовых ложки кэроба развести в небольшом количестве воды и влить в стакан кипящего молока. Сверху присыпать на вкус корицей, ванилью или мускатным орехом. В сыроедческом варианте используется сыроедческое молоко (орехи или семена заливаются на ночь водой, затем взбиваются в блендере с водой, процеживаются и подслащиваются медом), при желании смесь подогревается не более чем на 45 градусов.
Также конфеты с добавлением кэроба очень вкусны и необычайно полезны.
Пищевая ценность в 100 г продукта:
Белок - 5.1 г
Углеводы – 49.1 г
Жиры – 0.4 г
Пищевые волокна – 40 г
Энергетическая ценность: 217 ккал.
Страна производитель: Испания
Вес упаковки: 250г
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Тип | Веганські продукти |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 250 г |
Склад | 100% кероб обсмажену |
- Ціна: 65 ₴