Кошик
1740 відгуків
+380 (97) 475-28-28
"ZdorovEda" Інтернет-магазин
Кошик

Кокосова олія рафінована Vera, 500 мл

165 ₴

  • Немає в наявності
Кокосова олія рафінована Vera, 500 мл
Кокосова олія рафінована Vera, 500 млНемає в наявності
165 ₴
+380 (97) 475-28-28
+380 (97) 475-28-28
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Кокосова олія рафінована Vera,

500 мл

 

Кокосова олія рафінована 100%  — очищена високоякісна кокосова олія, яка підходить як для для харчовийо, а також  косметичного використання. 

Не має запаху, не змінює смак продуктів під час термічного оброблення, ідеально для смаження, догляду за волоссям і шкірою.

 

Кокосова олія можна назвати універсальним продуктом, оскільки воно знайшло застосування в багатьох сферах — косметології, кулінарії, медицині та навіть домашньому господарстві. Як нескладно здогадатися, добувають цей продукт із кокосів, а точніше з їхньої м'якоті, яка має назву копра. Як і більшість олій, кокосове виготовляють двома способами — гарячим або холодним пресуванням.

 

Олія кокоса, що зберігається за кімнатної температури та нижче має не зовсім звичний для рослинних олій вигляд. Воно може бути у формі досить густої біловато-кремової рідини або невеликих твердих шматочків, зовні дуже схожих на мило. Рідка та прозора олія стає лише під час нагрівання до до 25 і більше градусів.

 

Додавати кокосову олію можна практично в усі страви, вона підходить і для десертів, і для супів, і для салатів, і для напоїв.

На ньому безпечно смажити, воно не стає канцерогенним.

 

До складу олії кокоса входять насичені жирні кислоти (майже 83%), серед яких лауринова, капронова, каприлова, олеїнова, капринова, пальмітинова, міристинова, стеаринова. Ці насичені жири не шкодять здоров'ю, тому що відрізняються від насичених тваринних жирів.

Також у кокосовій олії є фітостероли, вітаміни (К, холін, Е) і мінерали: кальцій, цинк і залізо.

 

Кокосова олія має антибактеріальні, протигрибкові та протизапальні властивості.

 

 

Використання в косметології

Кокосова олія чудово підходить для щоденного догляду, що лущиться, сухої, подразненої, огрубілої, запаленої, зрілої шкіри тіла й обличчя. Олію можна застосовувати для постійного догляду за чутливою шкірою обличчя навколо очей, а також за шкірою зони декольте та бюста. Застосовувати олію кокоса для догляду за жирною або проблемною шкірою не рекомендують, оскільки вона може провокувати виникнення комедонів на шкірі.

Температура плавлення олії кокоса приблизно +25 градусів. Якщо продукт загустив, то це тільки підтверджує його натуральність. Щоб олія кокосового горіха розтялася, треба помістити ємність із цим продуктом у склянку з гарячою водою або розігріти її олію на водяній бані або мікрохвильовці.

Олія є також універсальним засобом і підходить для шкіри голови, декольте, шиї, обличчя, стоп і рук.

Кокосова олія рекомендують використовувати в косметології як базову олію для збагачення масок, кремів, шампунів, лосьйонів, бальзамів і тоніків, призначених для пом'якшення, живлення або зволоження шкіри.

Можна використовувати олію кокоса і як поживний і відновлювальний засіб для пошкодженого, тонкого, посіченого, ламкого або фарбованого волосся.

Можна застосовувати олію кокосового горіха та для догляду за нігтьовою кутикулою та шкірою рук, як заспокійливий і пом'якшувальний засіб після педикюру, манікюру, гоління, епіляції.

 

У кулінарії

Через вміст жирних насичених кислот олія кокоса практично не піддається окисленню, через що має досить тривалий термін зберігання. Воно практично не вступає з повітрям у реакцію, тому, навіть поза холодильником, залишається придатним упродовж усього терміну придатності.

Кокосова олія також не втратить корисних властивостей і смакових якостей під час нагрівання до високих температур, не схильна до прогорання, тому, на відміну від інших олій, може використовуватися для смаження.

Кокосовою олією можна замінити вершкове в приготуванні страв. Для економнішого вживання можна приготувати страву на топленій або олії, а кокосове потрохи додавати наприкінці приготування. Ця олія здатна перетворити повсякденну та просту їжу на вишукану страву.

На кокосовій олії ви можете гасити овочі та готувати будь-які овочеві рагу. Звичайний плов або рис, приготований із цією олією, перетвориться і буде незвичайним, витонченим стравою.

Кокосова олія чудово додавати в молочні каші, приготовані на сніданок, наприклад, у пшену вівсяну, рисову, гречану, пшеничну та кукурудзяну. Також його можна додавати в молочні супи, молочні коктейлі та гарячий шоколад. Олія кокоса можна намазувати на тости та хліб. З кокосовою олією можна приготувати дуже смачні цукерки та солодкі кульки із сухофруктів і горіхів.

 

Калорийность

Калорійність кокосової олії досягає 900 кКал. Воно повністю засвоюється, не відкладаючись у жирові відкладення, а отже, особливо корисне для тих, хто займається спортом і веде активний спосіб життя.

Харчова цінність у 100 г продукту: жири — 91 г, білки — 0 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність: 900 кКал.

 

Країна походження — Шрі-Ланка

Країна фасування — Польща

 

Характеристики
Основні
Країна виробникШрі-Ланка
ТипДієтичні продукти
УпаковкаСкляна банка
Об`єм500 мл
Термін придатності24 міс
Складолія кокосова рафінована
Тип оліїКокосова
Віджимрафінована
Інформація для замовлення
  • Ціна: 165 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner