Кошик
1674 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (98) 420-04-80
"ZdorovEda" Інтернет-магазин
Кошик
-1%

Висівки вівсяні дієтичні, 1 кг

119 /упаковка

117,81 /упаковка

  • Готово до відправки
Висівки вівсяні дієтичні, 1 кг
Висівки вівсяні дієтичні, 1 кгГотово до відправки
119 /упаковка117,81 /упаковка
+380 (98) 420-04-80
+380 (98) 420-04-80
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

 ВИСІВКИ ВІВСЯНІ дієтичні

СЕРЕДНЬОГО ПОМЕЛУ

 

З свіжого українського врожаю. Незамінна складова "Дієти Дюкана" і основа роботи Вашого організму.


Вівсяні висівки ― це унікальний дієтичний продукт, який застосовується не тільки для схуднення, а також для підтримки нормальної роботи травної системи, допомагає очистити організм від шлаків і токсинів, знизити вміст холестерину в крові, знизити ризик виникнення раку, покращує моторику кишечника.

Висівками називають зовнішню оболонку зерна. Вона містить рослинні білки, рослинне волокно, вітаміни групи В, мінерали і залізо. До середини двадцятого століття в їжу висівки не використовувалися, однак з зростанням технології обробки і відкриттям їх корисних властивостей, вони по праву зайняли гідне місце в ряду дієтичних продуктів. І тепер у нас з'явилася можливість заповнити недолік клітковини в організмі за допомогою висівок. Переглянувши свій раціон харчування і почавши вживати висівки, Ви можете зробити перший крок до здоров'я і довголіття.

Основна перевага вівсяних висівок в тому, що частина клітковини (грубих харчових волокон) представлена в особливо легко розчинній формі. Це є принциповою відмінністю вівсяних висівок від висівок інших злаків ― пшеничних, житніх та ін.

Високий вміст (до 19%) клітковини, в т. ч. її водорозчинної форми β-глюкану, визначає благотворність впливу висівок. Потрапляючи в кишечник, β-глюкан зв'язує жирні кислоти, тим самим майже на третину знижуючи рівень холестерину і попереджаючи виникнення атеросклерозу.

Грубі волокна, не перетравляючись, наче щітка проходять по кишковому тракту, очищаючи його від вмісту, що скупчився вмісту і позбавляючи від запору. При цьому відбувається детоксикація організму, активне виведення токсинів і шлаків. Поліпшуються обмінні процеси, зменшується ризик раку товстого кишечника. Висівки широко застосовують в гастроентерології і дієтології, оскільки вони нормалізують роботу жовчного міхура, кишкового тракту, печінки, підшлункової залози.

Клітковина є стимулятором для мікрофлори кишечника, яка починає посилено синтезувати вітаміни групи В, що відповідають за енергетичний обмін, повноцінне функціонування нервової та імунної систем, діяльність мозку, стан шкіри. Дефіцит вітамінів цієї групи дуже часте явище, тому що його причиною є куріння, пристрасть до солодкого, алкоголю, кави. Вживання вівсяних висівок відновлює і підтримує необхідний баланс вітамінів в організмі.

У вівсяних висівках велика кількість (до 17%) білків з рідкісним набором амінокислот. Високий вміст лізину, незамінної амінокислоти, характерно тільки для цього виду висівок. Протеїн необхідний для профілактики атеросклерозу та остеопорозу, хорошої роботи імунної системи, для росту кісток і сполучних тканин, вироблення колагену, ферментів, гормонів і антитіл. В нестачі лізину часто криється причина млявості і швидкої стомлюваності.

Харчовий ком, утворений висівками, перетравлюється повільно, оскільки вони зменшують контакт поглиненої їжі з травними ферментами, що в свою чергу уповільнює засвоєння цукру, полегшуючи роботу підшлункової залозі, і зводить до мінімуму коливання рівня глюкози в крові. Крім профілактики діабету це означає, що вівсяні висівки здатні знижувати глікемічний індекс продуктів, розширюючи тим самим раціон діабетиків.

Також вівсяні висівки багаті мінеральними речовинами (мідь, залізо, цинк, фосфор, калій тощо) і вітамінами (А, бета-каротин, РР, С, D, група тощо), що максимально сприяє оздоровлюючому ефекту.

Потрапляючи в шлунок, вівсяні висівки збільшуються в  об'ємі, викликаючи відчуття насичення. Тому вони так популярні в різноманітних дієтах для схуднення. Слід пам'ятати: висівки вживають з великою кількістю води, інакше позитивний результат не буде досягнутий.

Висівки не рекомендовано вживати в період загострення будь-яких гастроентерологічних патологій (гастрити, виразкові та ерозійні ураження, коліти тощо), діареї, спайках кишечника.

Вівсяні висівки вживаються при Дієті Дюкана, а також в якості окремої їжі. Але ще їх можна додавати у випічку, різні страви , каші, супи, домашній хліб, млинці, овочеві делікатеси, заливати молоком або кефіром.

Висівки ― це чудовий сніданок.  

Щоб приготувати вівсяні висівки, їх на півгодини заливають гарячою водою, а набряклу масу потім додають в будь-які страви. Також висівки, на ніч залиті молоком, йогуртом або кефіром, вранці готові до вживання.

1 ст. ложка вівсяних висівок відповідає 10 г.

Застосування висівок повинне бути обмежена 2-3 столовими ложками в день.

 

Харчова цінність у 100 г: білки 18.0 г; жири 7,7 г; вуглеводи 43.0 р.

Енергетична цінність: 313.3 ккал

Рекомендований термін зберігання 8 місяців.

Вага упаковки: 1 кг

Упаковка: паперовий крафт-пакет.

Характеристики
Основні
Вага1 кг
ВиробникБЕТ
Країна виробникУкраїна
Термін придатності10 міс
КультураОвес
Склад продуктуВівсяні висівки
Користувальницькі характеристики
УпаковкаПаперовий пакет
Інформація для замовлення
  • Ціна: 117,81 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner