Кошик
1585 відгуків
+380 (98) 420-04-80
"ZdorovEda" Інтернет-магазин
Кошик
-6%

Мигдальне борошно знежирене, 250 грам

189 

177,66 

  • Готово до відправки
Мигдальне борошно знежирене, 250 грам
Мигдальне борошно знежирене, 250 грамГотово до відправки
189 177,66 
+380 (98) 420-04-80
+380 (98) 420-04-80
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Мигдальне борошно знежирене, 250 грам

 

Мигдальне борошно — найпопулярніший інгридієнт низьковуглеводної випічки. Знежирене мигдальне борошно виробляється з мигдалевих зерен після холодного віджиму з них олії, завдяки чому харчова цінність і якість рослинної клітковини залишаються незмінними, а вміст жиру скорочується в 2 рази порівняно із звичайним мигдальним борошном.

 

Високобілкове знежирене борошно - це те, що вам просто необхідно для збереження ідеальної фігури! Використовуйте його на дієті Дюкана, починаючи з 3-го етапу Закріплення.

 

Борошно з ядер мигдалю має делікатний аромат, ніжний горіховий смак, високі поживні властивості.

 

Знежирене борошно володіє деякими перевагами перед звичайним, ось основні з них: більш тонкий помел; при випіканні не виділяється багато масла, тобто вона веде себе, як пшеничне борошно.

Завдяки цьому знежирене мигдальне борошно може бути використане для приготування більш однорідного тіста з нейтральним смаком. Добре підходить для приготування  бісквітів, сирників, млинчиків, печива макаруни, різних начинок для пирогів і тістечок, а коржі, пироги, кекси з додаванням мигдального борошна набувають тонкий горіховий смак і аромат.

 

Мигдалеве борошно також додають в дієтичні десерти, креми, соуси і супи, піцу, вафлі, омлети, в кисломолочні продукти, салати і каші.

Саме по собі борошно з ядер мигдалю не вимагає термічної обробки, готове до вживання в сирому вигляді.

 

Корисні властивості:

- в мигдальному борошні є ціла гама корисних вітамінів і мікроелементів, адже порошок містить такі самі речовини, що і ціле мигдальне зерно. Це багате джерело вітамінів Е, групи В, РР, калію, цинку, магнію, хрому і заліза. Регулярне вживання мигдальної муки корисно впливає на серцево-судинну систему, органи травлення, мозкову діяльність, перешкоджає передчасному старінню;

- містить холін, він же вітамін В4, незамінний елемент для здоров'я нервової системи. Мигдалеву борошно лікарі радять вживати при безсонні, анемії та судомах.

- знежирене мигдальне борошно містить 39% білка, в 6 разів менше вуглеводів, ніж пшеничне борошно, і в 2 рази менше калорій, ніж звичайне мигдальне борошно.

- підходить для вегетаріанського і спортивного харчування.

- не містить глютен.

 

Склад: 100% борошно мигдалю

 

Харчова цінність у 100г:

білок 39г

вуглеводи 13г

жири 8,4 г

клітковина 17г

Енергетична цінність 283.6 ккал

 

Вага упаковки: 250 г

 

 

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Термін придатності14 міс
Вага0.25 кг
Користувальницькі характеристики
ВиробникAfruse
УпаковкаДой-пак
Культурамигдаль
Інформація для замовлення
  • Ціна: 177,66 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner